Home > Visual Studio > Visual Studio Debugger Not Working

Visual Studio Debugger Not Working

Contents

mousetraps referenced this issue Apr 5, 2016 Closed Debugger calls AD7Engine Finalized too soon #823 Microsoft member mousetraps commented Apr 5, 2016 @purell @mjbvz @kant2002 Created a new issue to track Select the [Build] tab. mousetraps added the up-for-grabs label Jul 24, 2015 mousetraps referenced this issue Jul 24, 2015 Closed issue with debugging #199 mousetraps modified the milestone: July, August Jul 24, 2015 mousetraps added So, I brought up IIS 5.1, located the proper virtual folder, went into properties and then the ASP.NET tab, and changed the ASP.NET version from 4.? http://stickersweb.com/visual-studio/visual-studio-script-debugger-not-working.php

We recommend upgrading to the latest Safari, Google Chrome, or Firefox. Why did the Winter Soldier kill these characters? Magically all breakpoints are hitten. 0 GuilingChicago Guiling Chen USUniversity ✭ May 2015 I fixed the issue by roll back Xamarin Version 3.9.547; The version released April 29 cannot work well If so, read on… With IIS 6 there is a property called Web Garden in Application Pools property within IIS Manager. http://stackoverflow.com/questions/2417036/why-the-debugger-doesnt-work

Visual Studio 2015 Debugger Not Working

However if I change the debugging from iPhoneSimulator to iPhone and vice versa the break points inside the pcl start working but if I change the code inside the pcl the You may have to step-in to manually attach the process. All modules from your project should be listed there. Sign in to comment Contact GitHub API Training Shop Blog About © 2016 GitHub, Inc.

You may be able to find the name of the process in the Task Manager.In Visual Studio, select Debug / Attach to Process.In the Attach to Process dialog box, find the I deleted all .pdb files, no change. which one? Visual Studio 2015 Breakpoint Not Working I did find however that it was trying to copy the pdb files of standard libraries which I didn't have so I added a small change to the MSBuild change to

Phil Bolduc Vancouver, BC 2007 MSDN Code Awards Team winner http://msdn.microsoft.com/canada/codeawards5/ Reply Follow UsPopular TagsDebugging MOSS IIS Tools Internet Explorer ASP.net Pages Archives April 2010(2) March 2010(2) November 2009(2) October 2009(2) Visual Studio 2013 Not Stopping At Breakpoints Higher up doesn't carry around their security badge and asks others to let them in. For more information, see How to: Set the Current Program.If you try to attach to a process owned by an untrusted user account, a security warning dialog box confirmation will appear. http://stackoverflow.com/questions/856643/why-would-the-debugger-not-be-stopping-at-a-breakpoint-in-my-asp-net-application I just did a little testing and observed that any breakpoint in the first 2 seconds of execution are not hit...

Unable to debug any of my code! Visual Studio 2015 Not Stopping At Breakpoints I've checked that it's being recreated every time by checking the build log (it is). In Attach to Process window on Visual Studio 2010 and using Framework 3.5, by default automatically determines the code types to debug (v2.0, v1.1, v1.0) and (v4.0). Just one of those things with Xamarin I guess. 0 jonathanyates jonathan yates GBMember ✭✭✭ April 2015 Same problem here.

Visual Studio 2013 Not Stopping At Breakpoints

Make sure you remove one from the GAC if you've been playing with it.Solution: Right-click the Solution in Solution Explorer, click "clean solution", this deletes all the compiled and temporary files https://blogs.msdn.microsoft.com/sudeepg/2007/08/13/why-the-debugger-will-not-hit-your-breakpoints/ Even with the io.js x86 which actually works vs. Visual Studio 2015 Debugger Not Working Then, I realized that there were multiple versions of the .Net runtime installed. Breakpoint Not Working In Visual Studio 2010 Already have an account?

You have to recreate them. Check This Out I have the C# development background. Things were going so good and just took such a huge turn back to 1999 again! 0 jonathanyates jonathan yates GBMember ✭✭✭ May 2015 Same here. So the project ran OK but nothing was being hit. Visual Studio Breakpoint Not Hit No Symbols Loaded

Are you debugging on Windows XP 64-bit or a clean install of Windows Server 2003 with IIS? Irritatingly it required a full reboot to get it to start debugging; restarting Visual Studio + iisreset wasn't enough. I am unable to hit any breakpoints inside the controller. http://stickersweb.com/visual-studio/visual-studio-javascript-debugger-not-working.php With "managed compatibility mode" disabled debugger does not stops in breakpoints in native code.

Run issreset /start Open the solution in VS Set the build to Debug Run Rebuild all at the solution level Hit F5 share|improve this answer answered May 13 '09 at 8:02 Breakpoint Not Working In Visual Studio 2012 I tried a lot of stuffs, clean / rebuild all, changing settings but the only thing that worked was to restart my computer. share|improve this answer answered Sep 10 '14 at 14:54 Richard Pursehouse 643818 add a comment| up vote 0 down vote Click on Tools -> Options-> Debugging -> General Then uncheck the

up vote 11 down vote People....

Solution: Run Visual Studio as an administrator. What i've done was create a new project, copying all resources to the new project. I cannot seem to hit a breakpoint in the first couple of lines of code, yet I can set and hit breakpoints in callbacks that occur after. Breakpoint Not Hitting In Visual Studio 2015 Pay attention that it's in the "Debug" configuration.

But of course I have been doing other things on ASP.net. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed I tried following environments. have a peek here I set a breakpoint on the first line in Page_Load in Default.aspx.cs.

note that the debugger is on the load event. share|improve this answer answered Jan 14 '10 at 16:28 RepDetec 3661028 add a comment| up vote 0 down vote I get this very often with a standard app - not a visual-studio debugging share|improve this question edited Mar 10 '10 at 13:21 asked Mar 10 '10 at 13:03 Gaby 1,18532246 What language are you using? –zebrabox Mar 10 '10 at