Home > Visual Studio > Visual Studio Debug Breakpoints Not Working

Visual Studio Debug Breakpoints Not Working

Contents

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed For most development using Visual Studio, the project properties define whether debugging is turned on or not. This has also happened to other teammates in different times and versions but we've never found out how to reproduce it consistently (although once it happens doesn't seem to get fixed). My Cosigner is going to die, and the family is threatening to take the car! have a peek at this web-site

Precompilation for publishing is somewhat different from precompiling in place. See this thread on SO for more details and some solutions. Is there any word on this issue / bug reports filed? 0 JimBennett Jim Bennett GBInsider, University ✭✭✭✭ April 2015 I've had it a few times when debugging iOS from Visual Precompilation performs essentially the same compilation process that normally occurs when a page is compiled dynamically upon being requested in a browser. http://stackoverflow.com/questions/21582022/visual-studio-breakpoints-not-being-hit

Visual Studio Breakpoint Not Hit No Symbols Loaded

IIS Express ?) share|improve this answer answered Apr 13 '15 at 16:15 legui 14615 I'd forgotten I'd changed from IIS Express to IIS Local. Go to Properties of the Project and enable the ASP.net debugging. This was an issue for me. How do you deal with a picky eater on a backpacking trip?

I uninstalled IE8 (this automatically will revert to IE7), and all is well. I discuss some of the issues that we resolved in our support cases. Submit Posted by Microsoft on 10/23/2013 at 11:12 AM Follow the following steps to enable Managed Compatibility Modehttp://blogs.msdn.com/b/visualstudioalm/archive/2013/10/16/switching-to-managed-compatibility-mode-in-visual-studio-2013.aspx Attach a file Microsoft Connect Terms of Use Trademarks Privacy Statement © 2016 Visual Studio Breakpoints Not Working C++ Phil Bolduc Vancouver, BC 2007 MSDN Code Awards Team winner http://msdn.microsoft.com/canada/codeawards5/ Reply Follow UsPopular TagsDebugging MOSS IIS Tools Internet Explorer ASP.net Pages Archives April 2010(2) March 2010(2) November 2009(2) October 2009(2)

I had answered the same problem 4 times, so I hope that some one will find this post very helpful if he is facing the same problem. The project in Visual Studio .Net does not stop when breakpoint reach. If you want to know why and the specific details, then please read this article by Rahul Soni who is a Technical Lead and a splendid resource with ASP.net and IIS But in our project, when we set breakpoints, they appeared as red donuts, instead of circles.

Solution: Simply follow the procedure below Go to Debug from the menu bar. Visual Studio 2015 Debugger Not Working asked 7 years ago viewed 48128 times active 14 days ago Upcoming Events 2016 Community Moderator Election ends in 6 days Blog How We Make Money at Stack Overflow: 2016 Edition So the project ran OK but nothing was being hit. You will be familiar with this attribute This was always present when you create a new web application in Visual Studio .net 2003 and Visual Studio .net 2002,

  • Already have an account?
  • Click [OK] and rebuild the project.
  • I am facing an issue while debugging when connected to the device.
  • And just for the record, I do not recommend anyone to explore this option or play around with your Windows folder if you do not have a Phd in Physics, Mathematics,
  • A fix is urgently needed for this. 0 jonathanyates jonathan yates GBMember ✭✭✭ May 2015 edited May 2015 The workaround works until you do an update for the latest stable X.iOS,
  • share|improve this answer answered Jul 6 '15 at 7:04 kroolk 2,18011414 add a comment| up vote 5 down vote Right click on your project => Property => Web Verify that the
  • I never downgraded previously so hope I don't make it worse later!
  • I can then blindly step through using F8, without the current line being highlighted.

Visual Studio 2015 Breakpoint Not Working

share|improve this answer answered May 13 '09 at 7:56 Miha Markic 1,9721014 yes, in my web.config I have: –Edward Tanguay May 13 '09 at 7:57 add https://blogs.msdn.microsoft.com/sudeepg/2007/08/13/why-the-debugger-will-not-hit-your-breakpoints/ Skip to content Ignore Learn more Please note that GitHub no longer supports old versions of Firefox. Visual Studio Breakpoint Not Hit No Symbols Loaded Also, i've changed the namespace (don't know if it was needed or not) Hope this helps! 0 JohnWilson John Wilson USMember ✭ May 2015 I've got exactly the same problem (among Breakpoint Not Working In Visual Studio 2012 Hope this helps! 1 ParagraphDevs Thomas Wieser ATMember ✭ May 2015 My solution is to clean the solution and rebuild it.

The option to attach a process is within the debug menu. Check This Out Delete all bin and obj folders and all DLLs related to the project from the entire machine. I've downgraded to 1.4.2.6358 and all works fine now! What different frame materials have been used? Visual Studio 2015 Not Stopping At Breakpoints

note that the debugger is on the load event. share|improve this answer answered May 13 '09 at 7:56 Vilx- 50.2k58198332 I deleted all the .pdb files in the ../debug/bin, but that didn't help. –Edward Tanguay May 13 '09 Verify that list against the actual .pdb location. Source They are just part of the same solution but no "mixed debugging" is involved at all.In other words, the C++ console is totally independent.Another interesting point:After testing the solution with the

This was suggested to me but I upgraded in the 1st place due to instability in the link to the iOS build machine, also that build always forgets the iOS linker Breakpoint Not Hitting In Visual Studio 2015 In my case, Dev.Debug|Mixed Platforms does not correctly build the solution but Dev.Debug|Any CPU will. Enabling debugging in a production environment is a very bad thing.

Rogue .DLLs: Make sure that you do not have another instance of the .dll running which lies else where from your intended Project path. 14.1 Rogue .dlls sleeper cell #1: Did

asked 6 years ago viewed 22212 times active 5 months ago Upcoming Events 2016 Community Moderator Election ends in 6 days Blog How We Make Money at Stack Overflow: 2016 Edition asp.net debugging share|improve this question edited May 13 '09 at 9:02 asked May 13 '09 at 7:54 Edward Tanguay 63.7k236583887 add a comment| 9 Answers 9 active oldest votes up vote I've tried rebooting, etc, but didn't seem to help. Vs2015 Breakpoints Not Working By default it is true.

In the meantime, I'll continue to look for a solution but if anybody has any ideas what may be causing this one solution to not debug properly I'd really appreciate it. The painful thing it - I know when my debugging will break next time because stopping the app running in VS causes it to hang until I kill the iOS simulator. Another reason I'm posting here is to share a blog I found that lists a large number of potential solutions to the 'breakpoints not working' problem. have a peek here Not the answer you're looking for?

How not to lose confidence in front of supervisor? Remove/Uninstall the .dll from the GAC and then try again. 14.2 Rogue .DLLs sleeper cell #2: C:\Documents and Settings[UserName]\VSWebCache[Machine Name]: Release a WMD (#3) on the folders that are related to To add on to what Abacus mentioned below, it could also be a web.config transform that is messing with your build. I can recreate in every version of Node when trying to launch or attach my big app that uses Express's router: http://expressjs.com/en/4x/api.html#express.router I then tried the Express 'Hello World' sample located

Finally this is what did it for me. Since several weeks - I believe since updating to XCode 6.3 stable, not the previous developer previews - the Xamarin Studio debugger is no longer working for major parts of our Any other solution I run the debugger with works fine. What specifically did Hillary Clinton say or do, to seem untrustworthy to Americans?

to 1.1, and it appeared that this solved the problem. The bug listed above says that this problem is fixed on Android, but I am getting it reliably. Just one of those things with Xamarin I guess. 0 jonathanyates jonathan yates GBMember ✭✭✭ April 2015 Same problem here. but some are not working.

Then, I realized that there were multiple versions of the .Net runtime installed. I guess due to the projects misconfigurations, the debugger couldn't properly determine the correct code type, until i manually selected the .NET version AND the additional "Managed Compatibility Mode". –Mladen B. Debugging the old fashioned way with log files is slow and painful. Please Fix ASAP! 0 VeYroN André Gonçalves PTMember ✭ May 2015 Well, I said in my last comment that the problem was solved after creating a new project and copy all

Recompile. I've tried something similar in Xamarin.Android.Common.Target but I'm not sure entirely how to fix it, without spending all day studying the build files. 0 Mannie Manfred Suttorp NLMember ✭ May 2015 Change is below (Added the Exists to the last line.): 0 How do you combine the elements in Sheldon's T-shirt?

I'm unsure if this is the underlying issue or not.. Again, this problem is only happening with this one solution. It does concern me a bit though because we recently hired a new IT guy that's been making a lot of changes to everyone's machine.