Home > Visual Studio > Visual Studio 2010 Silverlight Breakpoints Not Working

Visual Studio 2010 Silverlight Breakpoints Not Working

Contents

share|improve this answer answered Mar 31 '14 at 13:59 user3481339 1 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign Are there eighteen or twenty bars in my castle? Sorry, offend its not my intention, but, are you really debugging? Have not had an issue with Firefox before, will test out firefox later and post the results. have a peek at this web-site

If that doesn't work: - close VS - delete all Bin and Obj directories in the solution What a pain... -Tom Bushell Tuesday, June 23, 2009 8:34 PM 0 Sign in So simple thing i do is, restart VS prior to Clean and Rebuild the solution. It DOESNT work.I also tried the 18,945,632 other suggestions here and across the web - NONE of them work.No matter what I do, I cannot debug my Solution and it is Nothing works.

Debugging Silverlight In Visual Studio 2012

Try deleting the xap file (default location is the Client\myproject.xap in the web project) and let it re-generate. When the code gets executed, the dll was loaded in the module window and the breakpoint hit!   -- OR...when I set the startup project to project 1, all dlls were more hot questions question feed lang-cs about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture / Recreation Tom Friday, August 11, 2006 12:16 AM 1 Sign in to vote If you are using the vb profile, then when you hit F5 you will get a debug build, but

  1. No symbols have been loaded” Hot Network Questions Do the guest schools spend an entire academic year in the host school during the Triwizard Tournament?
  2. Why must everything MicroSoft produces suck?  I am thinking it's a company policy.  Seriously - I don't know how the employees sleep at night.  Proposed as answer by WebDeveloperTA Thursday, January
  3. I think it was set by Team Foundation Server.
  4. Then only one instance of IE appeared after and debugger attaches normally.
  5. Try unckecking the Options / Debugging / General / Enable Just My Code checkbox.
  6. I thought it might be because I was using Chrome as the default browser but I changed this to Internet Explorer and still no joy.
  7. I noticed that while debugging under the modules tab in VC it said the module didn't load at the default load address.
  8. You may not see any modules in the modules window because your assembly has not been loaded into the process.
  9. Drop a line below with your findings.

Mike Friday, March 26, 2010 9:15 PM Reply | Quote Answers 2 Sign in to vote Yes, this does fix the issue. instead of file://...) when attaching to IE, don't just pick the iexplore.exe that has the title of your application, pick one that has "Silverlight, x86" in the "Type" column. Reinstalling CF SP1 didn't work for me. How To Debug Silverlight Application In Visual Studio 2010 Close any running instances of Visual Studio. 2.

Update the web reference. How To Debug Silverlight Application In Visual Studio 2015 Much appreciated. 2nd one solved my issue.ReplyDeleteDukeAugust 21, 2011 at 6:32 AMit was happened to one of my collaborator: we were using TFS to exchange the source code between us and Solution Two If you are facing the same issue in Internet Explorer and my friend @debug_mode is still searching the way to debug it , you should first check whether the dig this Works like a snail but at least i can work !!I tried to reinstall the CF2 SDK and the Mobile 5 SDK and the problem is still there.

Thereby.exe.configbe absent. (((

How To Debug Silverlight Application In Visual Studio 2015

You could also check the properties of your breakpoint and under location select "Allow the source code to be different from the original version".-- Blog: http://geeklyeverafter.blogspot.com/ Wednesday, April 07, 2010 2:42 http://www.kunal-chowdhury.com/2011/08/why-visual-studio-debugger-is-not.html Friday, June 12, 2009 4:04 PM 0 Sign in to vote btw, the blank that got generated did not contain a 4-letter word, I should have put "heck" in for the Debugging Silverlight In Visual Studio 2012 Finally, I deleted the hidden solution user options (.suo) file as mentioned here by Paul and after that things came to normal. Visual Studio 2015 Debug Silverlight I'm using Windows 7 Ulitmate x64.

Thank you Andrew! http://stickersweb.com/visual-studio/visual-studio-2010-debugger-not-working-silverlight.php Thanks a lot.Luc Morin, T.P. If they are not being created, then breakpoints will not be hit. Tuesday, August 18, 2009 3:19 PM 0 Sign in to vote Hi,I found the solution for this problem. Enable Silverlight Debugging In Vs 2015

Thanks Thursday, April 22, 2010 4:16 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote The excel.exe.config file may not exist (you may need to create one), but the *.exe.config file I'm running Win7 64. And now my Task manager is also showing Visual Studio Remote Debugging Monitor from the X64 folder. http://stickersweb.com/visual-studio/visual-studio-2010-breakpoints-not-working-javascript.php I'm happy!!!!!!!! =))))))))))))))))))))))))))))) Wednesday, August 11, 2010 3:59 AM 0 Sign in to vote This solution worked for me fine, too.

I have documented my personal experience on this blog to share my technical skills.

© 2008-2016 Kunal-Chowdhury.com - Microsoft Technology Blog for developers and consumers | Designed by Kunal Visual Studio 2015 Silverlight Debugging Not Working Alternatively, these elements of code could be decorated with one of various debugging attributes, namely DebuggerStepThroughAttribute, DebuggerNonUserCodeAttribute and DebuggerHiddenAttribute. Can leaked nude pictures damage one's academic career?

If you have any better solution for that, also share it here.

I know code is being hit, but it's just not showing me in the debugger. Delete the original solution folder. So, my story: I'm developing a plugin for AutoCAD 2009. Debugging Silverlight In Visual Studio 2013 Monday, March 29, 2010 6:52 AM Reply | Quote Moderator 0 Sign in to vote Thank you for replying - I really appreciate it!!!

But now the old breakpoint which wasn't working IS?!? I have even migrated a couple of in process projects that worked fine in VS2008 and they have the same problem in VS2010. Welcome to the All-In-One Code Framework! http://stickersweb.com/visual-studio/visual-studio-2010-debugger-not-working-breakpoints.php I can't delete the contents of the Bin directory since this is an ASP.NET application and in VS 2005 I have not been able to find a "bin" directory where it

hope it helps someone else too     Thursday, February 28, 2008 4:43 PM 0 Sign in to vote I have this problem when the date and time of some project I realize this is a very vague question, but has anyone else experience anything similar, and if so, how did you get around it? I recommend others to use this solution. To resolve these issues, I right clicked on an aspx file in the solution explorer and selected 'Browse With...' to open the following dialog.

Thanks again, coz I was very tired in finding the solution before this. If I don't figure it out I could get fired!THanksChristina Wednesday, March 17, 2010 8:46 PM 0 Sign in to vote Nope that,, This problem interesting with Output Code versioning. Visual Studio Debugger. For my yellow screen of death that I still couldn't get when I did crash in the code.