Home > Visual Studio > Visual Studio 2010 Debugger Not Working

Visual Studio 2010 Debugger Not Working

Contents

The workaround is to use aspnet_compiler with the -v and -d parameter. -d will generate the symbols for you. 3. Turns out one of them was still compiling to .Net Framework 3.5, whereas all the others had automatically upgraded to .Net Framework 4. It was not possible to see in the code unless you searched for \r\n. Clear the Enable the Visual Studio hosting process check box.(uncheck it) check if it works. have a peek at this web-site

Reply nkornel83 Member 30 Points 7 Posts Re: Visual Studio 2010 debugging does not work Jan 25, 2012 10:20 AM|nkornel83|LINK Hello, What do you mean exactly by 'blank page' and how Are human fetal cells used to produce Pepsi? This worked for me. If I wait 2 or 3 minutes and try again, the debug session starts up normally, breakpoints are hit and everything.

Visual Studio Start Debugging Nothing Happens

visual-studio debugging share|improve this question edited Mar 10 '10 at 13:21 asked Mar 10 '10 at 13:03 Gaby 1,18532246 What language are you using? –zebrabox Mar 10 '10 at I removed it and now it works fine. He is not able to debug any VS2010 solution: Windows Forms, WPF, Web Forms… There is no chance to debug anything on his 64bit machine.

  • These actions work about 80% of the time.
  • Your Email This email is in use.
  • More information about the .Net Framework 4 Client Profile here share|improve this answer edited Sep 27 '12 at 22:25 Gonzalo.- 5,55522656 answered Aug 6 '12 at 16:09 Mav 1 add a
  • more hot questions question feed lang-cs about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture / Recreation
  • When I click the "Play" icon or hit F5 (i.e.
  • I was having problems using "run" when the network was involved.
  • Check if compilation debug is set to true in the web.config iisreset Rebuild the project.

Your Email Password Forgot your password? Suggest a topic +46 8 410 208 40 Elsewhere on the web [email protected] © 2010-2016 Ted & Gustaf AB This website is built on Episerver 10.0.1, running on Microsoft Azure Try to putResponse.Redirect(www.google.com) to your load method and check it with breakpoint! Visual Studio Debugger Not Working Should I have doubts if the organizers of a workshop ask me to sign a behavior agreement upfront?

If I add a breakpoint in page_load of the startpage it does not go there. Visual Studio 2010 Not Running In Debug Mode Why do governments not execute or otherwise permanently contain super villains? I asked myself, what now? http://stackoverflow.com/questions/3551413/why-doesnt-vs2010-debugger-stop-at-my-breakpoints I would make sure all references are on you local hard-drive and set the "Path" correctly (to the reference on you local hard-drive) in the References tab.

Oh one more idea, restart your browser. Breakpoint Not Working In Visual Studio 2010 I am using visual studio 2005. For ASP.net web applications, debugging can be enabled or disabled through the application's web.config file. Solution 6 Accept Solution Reject Solution Run the project in the Debug mode and use F11 to run the application step by step.

Visual Studio 2010 Not Running In Debug Mode

Get the latest code Clean Rebuild Restart IIS Try again If no good, go to Debug > Windows > Modules and if the relevant dll is there, right click it and https://tedgustaf.com/blog/2011/debugger-is-not-working-in-vs-2010/ Anyone know the premise of this pcb assembly note? Visual Studio Start Debugging Nothing Happens Click on Attach to Process. Visual Studio 2015 Unable To Start Debugging Optional Password I have read and agree to the Terms of Service and Privacy Policy Please subscribe me to the CodeProject newsletters Submit your solution!

Register > Blog Sign in Join ASP.NET Home Get Started Learn Hosting Downloads Community Overview Community Spotlight Articles of the Day What's new Community Blogs ASP.NET Team Events Hall Of Fame http://stickersweb.com/visual-studio/visual-studio-2010-debugger-not-working-breakpoints.php asked 5 years ago viewed 38216 times active 5 months ago Upcoming Events 2016 Community Moderator Election ends in 6 days Blog How We Make Money at Stack Overflow: 2016 Edition But there is a workaround to this. share|improve this answer edited Aug 13 '15 at 19:20 Mogsdad 24.8k955123 answered Jul 23 '15 at 10:52 g_brahimaj 51312 add a comment| up vote 0 down vote With regard to the Enable The Visual Studio Hosting Process

Sadly, the only thing that worked was closing down and restarting Visual Studio 2015 in Admin mode. RESTART VISUAL STUDIO yay! –Jess Jan 26 at 14:40 I will add that when I had this problem the vshost process stayed in memory even after closing VS 2015. Then I noticed that I couldn't manually delete my Bin directory, and I realised that MyApp.vshost.exe had been running in the background this whole time, preventing itself from being overwritten by http://stickersweb.com/visual-studio/visual-studio-2010-debugger-not-working-silverlight.php Rate this: Please Sign up or sign in to vote.

Did the Gang of Four thoroughly explore "Pattern Space"? Visual Studio F5 Not Working If this was your problem also, then you probably had "Symbols not loaded" message on your breakpoints. Alphabetically permute a string My cat sat on my laptop, now the right side of my keyboard types the wrong characters What should I pack for an overland journey in a

The message was about files file was modified outside source editor and was asking me if I wanted to load change.

Somehow this got checked months after I created and had been working on my project. All though all the above mentioned “errors” or “blunders” are otherwise common and also the first things you should always check if something like this happens. So in such a situation, you will notice that the debugger may sometimes hit the breakpoint and sometimes it will not. Visual Studio 2015 Debugger Not Working After killing that it worked again. –TheLegendaryCopyCoder Oct 23 '14 at 15:54 I had to kill some "Microsoft server" process, then an "vsapp" process (I cannot remember the exact

What should I do after sending a file to print with a typo? I was experiencing the exact same symptoms you were, and after trying all the suggestions, the only one that worked was your own: creating a new project and copying all the Rate this: Please Sign up or sign in to vote. have a peek here If you are targeting the .NET Framework 4 Client Profile, you cannot reference an assembly that is not in the .NET Framework 4 Client Profile.