Home > Visual Studio > Visual Studio 2008 Intellisense Not Working In Aspx

Visual Studio 2008 Intellisense Not Working In Aspx

Contents

share|improve this answer edited Feb 6 '13 at 23:11 Robotnik 1,3961636 answered Jan 16 '13 at 8:35 Houda 5702817 Worked perfectly for me. Opened the .sln file and there it was intellisense was working again. Then, go to "Developer command prompt" from visual studio tools, Type it as devenv.exe /resetuserdata Restart the machine, Open the Visual studio then It will ask you to choose the development Deleting the "10.0" folder did the trick - the odd thing is, this is a new computer and I'd never installed VS 2010 on it in the first place! have a peek at this web-site

I only had those in the first Div tag working. Not the answer you're looking for? ASP.Net It has been reported that ASP.Net users are experiencing a different kind of intellisense failure. Browse other questions tagged visual-studio visual-studio-2008 syntax-highlighting or ask your own question. http://weblogs.asp.net/erwingriekspoor/intellisense-not-working-in-visual-studio-2008

Intellisense Not Working Visual Studio 2012

It would look something like this          Files added as content somehow don't end up showing intellisense. Try it and let me know the result.   Best regards, Riquel Wednesday, February 13, 2008 6:29 AM Moderator 0 Sign in to vote  I had this same problem with classes.  Hope, it might helps you :) share|improve this answer answered Jan 8 '15 at 6:10 Srini 4315 1 This is definitely the "kill with fire" approach. Do the Import/ Export reset: Tools->Import and Export settings->Reset all settings.

  • Thanks and have a nice day. ‹ Previous Thread|Next Thread › This site is managed for Microsoft by Neudesic, LLC. | © 2016 Microsoft.
  • This is the only thing on the computer and it still occurs after long coding sesions ( > 1 day).
  • On the general options page in the "Statement Completion" section override whatever is in the boxes "Auto list members" and "Parameter Information" and makes those checked.
  • Thanks for that sai baba - Friday, December 16, 2011 6:04:59 AM devenv /ResetSettings worked for me!

what's up? –Nathan Tregillus Mar 18 '13 at 21:42 16 This is fairly common when you're on a trial version of resharper and the trial runs out. Nothing else worked, but hey! Intellisense and navigation bar will be fine. Troubleshooting Intellisense In C++ Projects 2015 Just have to make sure you don't have a project open.

I can still press ctrl+space to get it to work, but it doesn't automatically show a list of suggestions like it used to. Visual Studio 2015 Intellisense Not Working devenv /ResetSkipPkgs This option works fine for me. Would you like to answer one of these unanswered questions instead? It helped me.

Moving between attacks with Flying Kick (Unchained Monk) Integrity with anti-confidentiality How to replace 8-sided dice with other dice What could cause humanity to migrate from land to water? Visual Studio Intellisense Not Working For Some Classes Ronen - Tuesday, November 29, 2011 11:10:17 AM Actually the problem solved by doing devenv/ resetuserdata for me. See ASP.NET Ajax CDN Terms of Use – http://www.asp.net/ajaxlibrary/CDN.ashx. ]]> current community chat Stack Overflow Meta Stack Overflow your Am I missing something in the environment?

Visual Studio 2015 Intellisense Not Working

You can skip to the end and leave a response. http://stackoverflow.com/questions/2139142/visual-studio-2008-syntax-highlighting-and-intellisense-not-working-for-aspx Still having problems? Intellisense Not Working Visual Studio 2012 If that does not work, I'll find out if my back up by Norton Ghost actually works. Intellisense Not Working In Visual Studio 2013 GO OUT AND VOTE What should I pack for an overland journey in a Bronze Age?

You don't have to uninstall either of them, but if you open a solution in them it seems you'll re-break Visual Studio 2012. Check This Out Sree - Thursday, February 3, 2011 1:02:53 PM for me doing Visual studio 2008 command prompt then devenv /resetsettings worked. This was messing up with Intellisense and this was not detected as an error while building or running the app. For C++ projects: MSDN has a few things to try: MSDN suggestions The corrupt .ncb file seems most likely. Visual Studio 2015 Intellisense Stopped Working

Simple geometry. Close your current Solution file 2. Cancel Reply Type your comment here Authenticate this comment using OpenID. http://stickersweb.com/visual-studio/visual-studio-2012-aspx-intellisense-not-working.php How do you programmatically run a Sitecore agent using Sitecore PowerShell Extensions?

I closed VS.Moved the .suo file from the project to another directory. Visual Studio 2015 Autocomplete Not Working In 2008 version I only type a few letters and then I can press space bar to complete the word. Ros - Tuesday, February 16, 2010 12:15:16 PM Saved me alot of fannying about thx Dave - Tuesday, March 9, 2010 2:43:18 PM I still have the problem.

The first item in the list provided by intellisense was already highlighted and could be selected by typing tab or enter.

This worked for me: Delete the files in this folder. share|improve this answer answered Oct 26 '15 at 8:51 Ian Rathbone 1816 add a comment| up vote 0 down vote Its very Simple, Close visual studio (Having Solution)(Remember Configuration and Solution I have already tried running: devenv /Setup devenv /ResetSkipPkgs devenv /ResetSettings ...none of which helped. Visual Studio 2015 No Intellisense how can i get t...Step1 and 2 helped !...

With Express the application folders are a little different -- it's "VCSExpress" for 2010 ("Visual C Sharp") and "WDExpress" for 2012 ("Windows Desktop"). Guest - Friday, February 24, 2012 8:06:39 AM Wow! Thank You very much. have a peek here Code suggestions are disabled also (method parameters for example).

share|improve this answer answered Nov 12 '14 at 16:37 PiotrWolkowski 4,60451636 add a comment| up vote 0 down vote I had been facing this problems since 2 weeks, finally figured it VS 2012 has been rather stable and productive for me with the exception of the Intellisense. I had an extension called QuickConverter that allows to create custom bindings with in-line converters. Addendum: I wonder if it is related that I now get a "Character is not valid" error when compiling.

Why do I have this problem, and what can I do to fix it? Puneet Sharma - Tuesday, August 16, 2011 9:06:24 AM I have tried all of these and nothing works yet. Does boiling tap water make it potable? Reply ↓ Naser Rezaee September 26, 2013 at 3:18 pm Very thanks it's worked for me.

I have tried the above. But when I closed the VS solution, there was a message asking me to download and install "Microsoft SQL Server Compact 4.0"; per this hint I finally fixed the problem. Reply ↓ sasi December 9, 2013 at 12:03 am not working for me Reply ↓ Daniel Latikaynen December 16, 2013 at 11:27 am Thanks, worked for me and my team. I love craft beer, movies, and video games.

Now add the old project back to the solution and remove the old reference and add it as part of the solution. If so, then I believe there may be a cache that can be deleted to get it to rescan. vs2010: %AppData%\Microsoft\VisualStudio\10.0\ReflectedSchemas vs2012; %AppData%\Microsoft\VisualStudio\11.0\ReflectedSchemas VS Ultimate 2013; %AppData%\Microsoft\VisualStudio\12.0\ReflectedSchemas VS Professional 2015; %AppData%\Microsoft\VisualStudio\14.0\ReflectedSchemas share|improve this answer edited May 29 at 3:52 answered Oct 25 '12 at 20:21 pyccki 593720 1 This This is what fixed it for me: Tools->Import and Export settings->Reset all settings.

Why do solar planes have many small propellers instead of fewer large ones? It would look something like this          Files added as content somehow don't end up showing intellisense. Make sure the above check boxes are checked. Reply ↓ Suraj April 12, 2013 at 3:22 am Thanks a lot.

Maybe some hidden stuff is causing the options to uncheck. It would be akin to MS Word's spell checker not working. My Visual Studio 2013 crashed and restarted every time I tried to add a class in a HTML tag. The only change that might have possibly triggered this (but I am not 100% sure whether it stopped working at that exact time or some other time) was a change of